Миленко дознава

//Путер – Министерот за Корупција уапси неколку пакла путер… /Евровизија – Македонската песна за Евровизоја 2021 со бугарско знаме… //Номче – Фејсбук заедницата му се истури на Наумче Мојсовски заради неупотребата на зборот Македонија… ‏//Палчо – Палчо, Костадин син-мајкин и Љупчо Николовски имаат бугарско државјанство… //Вилипчо – Филип Петровски со сите свои ботови и лажни профили, како и нет-медиумите и групите на Васко Ефтов, се ставени во служба на Сашо Бебо Мијалков… //СДС – Партијата на Зоран Заев донацијата на компанијата Гулф се обиде со лажење да ја претстави како нивен успех… //МАРТИН – Мартин Протуѓер добил директиви од Никола Груевски да ја обедини партијата и да ги помири раскараните фракции… //БЕМКА – Никола Попоски повторно ја одбил поканата од Сашо Мијалков да стане лидер на местото на Мицкоски… //МК91 – тргнуваат во трка за наследник на Претседателот… //KСИО– долго време заборавеното партиско разузнавање повторно е активирано… //Митко Бурчевски – синот на со години највлијателниот советник во амбасадата на САД во Скопје, вработен е како директор на фабрика за марихуана на Зоран Заев, за месечна плата од 12.000 евра… //Борјан Јовановски – синот на кодошот Мето е подвргнат на тешка операција заради проблеми со чир на желудник… //Брнз- ВМРО ДПМНЕ по наредба од амбададата на САД ја забрани и избрша колумната на Алдо Климан… //Момировски/Златев – Во новата Влада на Р. Македонија, местото на Роберт Пушинела Поповски ќе го заземе Горан Момировски. А Златев од Глишиќ ќе стане портпарол.    

Начин на донирање

 

ОРГАНСКО КОЗЈО СИРЕЊЕ

За Дудинка

ДУДИНКА е самостоен и независен проект на Миленко Неделковски.
ДУДИНКА не е потпрена финансиски, идеолошки или политички на ниту една партија, на ниту едно министерство, на ниту една влада, на ниту една амбасада, на ниту еден олигарх, на ниту една корпорација, на ниту една мафија (криминална, фармацевтска, нафтена, ГМО…), на ниту една невладина оранизација, на ниту една телевизија…
ДУДИНКА е проект “ОД НАРОДОТ, ЗА НАРОДОТ“....читај повеќе....

Миленко на twitter

Мора да се најде начин на Димче Кавалче да му се плати годишниов одмор во Кавала. https://t.co/SPr3pMAoN4
h J R
@nedelkovskim
Референдумот во регионот Запорожје ќе се одржи земајќи ги предвид барањата на руското законодавство, што ќе му овозможи на регионот да стане нов субјект на Руската Федерација Претставник на регионалната администрација Владимир Рогов https://t.co/LeIGI3iKPW
h J R
@nedelkovskim

Late Night Show