За заматените и хипнотизираните

За заматените и хипнотизираните

Многу се нервирам кога некој ќе ми каже: “ама ти не веруваш во вирусот,тој постои, треба да се плашиш,
инфективното одделение е полно.”

На таквите ќе им кажам :
“абре заматени и хипнотизирани луѓе,вирусот ковид постои да,
и не е опасен,предизвикува смрт во многу ретки слачаи кај веќе претходно хронично болни пациенти или пациенти со ослабен имунитет.
Смрт предизвикува Сарин-от,кој што ни го пуштаат авионите на ООН веќе 20 години….а ПЦР тестот дава лажни резултати, т.е тој не детектира ковид,туку со него зимаат ДНК од секој тестиран и ја складираат во банки за ДНК,и според која за секој ќе направат индивидуална вакцина со наноботи – честици со големина на црвените крвни зрнца…..ќе не боцкаат и ќе не гасат.

Маските не штитат воопшто,тие се за дисциплина и создавање на робовска психологија во секој од нас…………
Ама џабе е,на кој да му кажеш,кој да те сфати,исперен мозок зборува тоа што му е кажано под хипнозата.

Сарин е средство за хемиско војување од групата естри на фосфонична киселина . Систематското име е изопропил метил флуорофосфонат . Заедничкото име сарин е воведено во 1943 година. Сарин беше втор во низата од четири органофосфорни соединенија со потенцијал како хемиски воени агенси кои беа синтетизирани од ИГ Фарбен во 1930-тите и 40-тите години на минатиот век . Другите беа Табун (1936), Соман (1944) и Циклосарин (1949).

 

Оливера Соколова Македонска

14.10.20 – МАКЕДОНИЈА