Здрав Живот

Дали ако се боцкам сум глуп? Да.

преземено и дотерано — Прашања во врска со боцкањата? 🤔👉⚠️⚠️⚠️ – Дали ако се боцкам ќе може да влезам во затворена просторија без маска? -Не ! – Дали ако се боцкам ќе може да патувам без тестирање ? -Не ! -Дали ако се боцкам нема да држам дистанца од 2 метри? -Не ! – Дали ако се боцкам произведувачите,докторите,владата ќе ми гарантираат дека ништо нема да ми се случи? -Не

Според Библијата

Vo Avstralija stigna nova informacija da od 13 Avgust 2021 vo golemite super marketi kako Coles i Wolworths da se stavat kompjuter skener. Sekoj eden što ke saka da vlezi vnatre da pazari mora da ja izvadi maskata i da go skenira celoto lice. Dokolku vo malite prodavnici ke gi nemaat tie skeneri za čovekot.Vladata go voveduva ovoj nov sistem kao đomiti za polesno i pobrzo da ne se gubelo

Светскиот проект за глад

Testing of climate weapons continues around the world. ( СВЕТСКИ ПРОЕКТ ЗА ГЛАД!) Germany, the Netherlands, some cities are drowning due to abnormal natural conditions. Heavy rainfall, heat, drought and flooding will continue without interruption in many regions of the world. The goal of the globalists is to create artificial hunger and destroy the old world order. Introduce digital national currencies CBDC. In addition, there are many complaints from large

Florida vc. Macedonia

УЦЕНА И ЗАКАНА Oваа подмолна манипулација во најава, доколку се оствари, еден ден ќе ги однесе директно во затвор. Ковид пропусница? Аусвајс? Ма немој! Се работи за дискриминација без пардон, неуставно дејство, целосно во спротивност со Резолуцијата на Советот на Европа, со која се забранува присилна вакцинација и дискриминација на оние што не сакаат да се вакцинираат. Спротивно е и на Нирнбершките принципи. Всушност, ова е брутална уцена и безмилосен

60+

* МОЗАК СТАРИЈЕГ ЧОВЕКА. * * _Директор Медицинског факултета Универзитета Џорџ Вашингтон тврди да је мозак старије особе много пластичнији него што се обично верује. У овом добу интеракција десне и леве хемисфере мозга постаје хармонична, што проширује наше креативне могућности. Због тога међу људима старијим од 60 година можете пронаћи многе личности које су тек започеле своје креативне активности ._ * Мозак наравно више није брз као у младости.

Texas -    The Lone Star State

Translate by B. Nonkovic: “Скоро три недели откако во сојузната американска држава Тексас беше ставен крај на задолжителното носење на маски и на другите анти-Ковид мерки, што доведе до тоа гувернерот на оваа држава Грег Абот да биде нарекуван убиец од страна на медиумите и политичарите – нема никакви траги од некаква катастрофа во оваа сојузна држава во САД. Напротив, Тексас објави рекордно ниско ниво во стапката на позитивни тестови

ГАДАФИ

Na 64. sednici Generalne skupštine Ujedinjenih nacija, održanoj 2009. godine u Njujorku, govor je održao i pokojni libijski lider Moamer al Gadafi u kome je rekao nešto što neverovatno podseća na situaciju u kojoj se danas nalazimo. Da li je libijski lider otišao predaleko u teoriju zavere ili ne, to je svakako bilo njegovo pravo, ali zdrav razum nam nalaže da poslušamo kako to zapravo i izgleda, a da toga

Доживети стоту

Короната коси, пописот решение носи Кинеската вакцина чини 20$, со шипинг 28,8$. ФилиБче и хунтата уплаќале по 60+€. Тоа го нема на ниту еден медиум, нема на вести… А што има на вести? 1) Неопходноста од строг карантин за викенд 2) #КоронатаКоси 3) Но и покрај косењето и ширењето на најсмртоносниот мутант до сега, мора попис! Зошто? За да не падне бинационалната, федеративна влада на северџистан. Во меѓувреме следете ги