I’ll be back?! Yeah, right.

I'll be back?! Yeah, right.

Искрено, после толку холивудски филмови каде пропаганда супер-хероите Брус Вилис, Арнолд Шварценегер, Силверстер Сталоне, Вин Дизел, Даниел Крег постојано го спасуваат светот од пропаст  во последните секунди од одбројувањето

…очекував некој од нив, или сите заедно,

…да го спасат светот од villain каков што е Бил Гејтс.

Ама, ништо, разочарување.

Уште полошо, не само што не се херои, ами билдана прикаска за мали деца, туку и се неспособни баби, кој дури и возат како баби.

Суперхеројот Шварци, наместо да го спаси светот, успеа да ја прегази колата на некоја женичка!

Дудинка

Скопје, 22.01.22