Nora OUT, Harmonica IN

Nora OUT, Harmonica IN

Колку беше само активна Нора, ќерката на кодошот Хисен Шаќири, во време кога “шарените” го унипруваа градот. Она од малецка си беше шарена, ама си “шарените” се официјализираше.

Дури еднаш, пред “Победа”, карши Рамстор, се разминавме. Они 40-тина “шарени” тргнати на протест, јас сам во спротивен правец.

Вчера уште еден комедијант беше актуелен! Хармоникашот од РЕК Битола.

Овој се покажа биљи и од Јове и од Завков.

На сликава, “директоров” на уФце им свири на два џандарски потрчковци

Петар Георгиевски и Ицо Кузмановски.

 

Дудинка

25.11.21