НА КОГО МУ Е ПОТРЕБЕН ТАКОВ НЕНОРМАЛЕН СВЕТ ?

НА КОГО МУ Е ПОТРЕБЕН ТАКОВ НЕНОРМАЛЕН СВЕТ ?

Моментално во ООН има 193 членки. Формално тие се водат како „независни
држави“ Но реално тоа се држави од кои „ништо не зависи“, држави потчинети на
Светската влада во сенка. Исклучоците се бројат на прстите на едната рака. Притоа и
тие исклучоци СЕ МНОГУ ВНИМАТЕЛНИ кон таа Светска влада. Доволна беше
таканаречената пандемија со Ковид-от и тие автоматски се приклучија кон наредбите
на таа влада да ги ЗАТВОРААТ своите народи и да ги МАЛТРЕТИРААТ како во
контрациони логори. Божем во името на нивното здравје и живот. Со таква мантра се
убивани и Евреите во Втората светска војна.
Во светската историја се познати многу вистински пандемии. Вистински во
двојна смисла. Од една страна – природни, а не лабораториски. Од друга – со
навистина апокалиптични порази. На пример, од чумата во 40-те години на 6-тиот век
само во Константинопол дневно умирале по 10 000 луѓе, а милиони од Персиска
Месопотамија и дури до Кина.
Во 1346-1350 година чумата уништила повеќе од 1/3 од населението на Европа,
кое тогаш броело 75 милиони луѓе. Само во Фиренца умреле повеке од 100 000. Ако го
додадеме бројот на умрените во Блискиот Исток, Иран, Египет, Арабискиот
полуостров, жртвите ќе бидат не помалку од 50 милиони.
Во периодот 1918-1920 г. чумата повторно ја зафатило Европа и 1/2 од
населението умира. Меѓу 80 и 100 милиони луѓе.
И ВО СИТЕ СЛУЧАИ (можам да набројам барем десетина)  НИКОЈА ОД
НАСТРАДАНИТЕ ДРЖАВИ НЕ Е ГО ЗАТВОРАЛА СВОЕТО НАСЕЛЕНИЕ. НЕЗАВИСНО
ШТО НЕ ЗНАЧИ ДЕКА БИЛА ПОМАЛКУ ЗАГРИЖЕНА ЗА НЕГОВОТО ЗДРАВЈЕ. НЕЛИ
КОГА УМИРААТ НЕМА КОЈ ДА РАБОТИ И ДА ПЛАЌА ДАНОЦИ.
Во изминатата година и пол според многу сомнителните информации од СЗО
(приватна организација на чело со шарлатан, слуга на Светската влада во сенка),
бројот на заразените со ковид-19 бил 199.664.306, а на умрените – 4.250.536 луѓе. ЌЕ
ПОВТОРАМ: УМРЕНИ 4 МИЛИОНИ И 250 ИЛЈАДИ ОД 8-ТЕ МИЛИЈАРДИ КОИ
ЖИВЕАТ НА ЗЕМЈАТА. А ЦЕЛИОТ СВЕТ Е ЛОГОР КАКО ВО „1984“ НА ОРВЕЛ.
Кратко кажано, денешното човештво мириса „од кај главата“, но мирисот
продолжува и во внатрешноста. Затоа што Светската влада во сенка не владее само
со државните елити и раководства. Таа владее со целиот светски општествен систем,
образовните, културни, здравствени и т.н. структури.
ОДЛИЧНО СЕ ЗНАЕ ДЕКА ОД ВРЕМЕТО НА ПРВАТА СВЕТСКА ВОЈНА ДО
ДЕНЕС ЛАБОРАТОРИИТЕ НА ГОЛЕМИТЕ ДРЖАВИ СО СВЕТСКИ ПРЕТЕНЗИИ
РАЗРАБОТУВААТ ОД СРЕДСТВА ЗА ТРУЕЊЕ ДО СЕКАКВИ ВИРУСИ ЗА УБИВАЊЕ
НА НАСЕЛЕНИЕТО. ПРЕД ВЕШТАЧКИ СОЗДАДЕНИОТ КОВИД-19 СЕ ШИРЕЈА
ВЕШТАЧКИ СОЗДАДЕНИТЕ СВИНСКИ И ПТИЧЈИ ГРИП, А ПРЕД ТОА БЕШЕ ХИВ
ВИРУСОТ, Т.Е. СПИНОТ. КОЛКУ ДРЖАВИ, КОЛКУ ИНТЕЛЕКТУАЛЦИ, КОЛКУ
МЕДИЦИНАРИ ГУКНАА ПРОТИВ ИЗРОДИТЕ КОИ УНИШТУВААТ ЛУЃЕ И ЖИВОТНИ?
КОЛКУ СЕ СПРОТИВСТАВИЈА?
ДЕНЕС БЕЗБРОЈ ПЛАТЕНИ ИДИОТИ ПРОПАГИРААТ ВАКЦИНИРАЊА НА
ФАШИСТИЧКИ НАЧИН, СО ДИСКРИМИНАЦИЈА НА ЛУЃЕТО, ТРЕСКАТ ГЛУПОСТИ ЗА
БРАНОВИ И СОЕВИ НА КОВИД. АМА НИКОЈ НЕ КАЖУВА ДЕКА НЕ СТАНУВА ЗБОР
ЗА КОВИД МУТАЦИИ, ТУКУ ЗА ВАРИЈАНТИ НА ВИРУСОТ КОИ ЛАБОРАТОРИИТЕ ГИ
ПУШТААТ ВРЗ НАСЕЛЕНИЕТО. ТИЕ КОИ ПРОПАГИРААТ СЕ НЕПИСМЕНИ УБИЈЦИ,
АМА ТИЕ КОИ ПРИФАЌААТ ДЕКА МУТАЦИИТЕ СЕ ПОСМРТОНОСНИ ОД
ОРИГИНАЛОТ, СÈ УШТЕ ПОНЕПИСМЕНИ. МУТАЦИИТЕ НА СЕКОЈ ПРИРОДЕН (А НЕ
ЛАБОРАТОРИСКИ) ВИРУС ИМААТ СВОЈСТВОТО ДА СЕ ШИРАТ БРЗО, НО
СМРТОНОСНАТА СИЛА ИМ СЛАБЕЕ, А НЕ СЕ ЗАСИЛУВА. ИСТО КАКО ШТО ЕДНА
РЕКА КОЈА ВО СВОЈОТ ИЗВОР Е ЈАКА И МОЖЕ ДА УБИЕ ЛУЃЕ И ЖИВОТНИ, А
ТАМУ КАДЕ ШТО СЕ ВЛЕВА Е ШИРОКА, НО БЕЗОПАСНА.

НО НЕ Е САМО ТОА. ЗОШТО МОМЕНТАЛНО НИКОЈ НЕ ПИШУВА ДЕКА САД И
ИЗРАЕЛ КОРИСТАТ САРИН КАКО ДОПОЛНИТЕЛНО ОРУЖЈЕ КОН КОВИД-19?
ЗОШТО НИКОЈ НЕ КАЖУВА ДЕКА ТОА СЕ СЛУЧУВА ПРЕКУ ХЕМИСКИТЕ ОПАШКИ
ШТО ИСПУШТААТ АВИОНИ И ДРОНОВИ. САД СТАЦИОНИРАА АВИОНИ ВО
СИЦИЛИЈА НАВОДНО ЗА ДА ГИ СЛЕДАТ АВИОНИТЕ НА РУСИЈА, А ШИРАТ ОТРОВ
НАД СЕВЕРНА ИТАЛИЈА ДО ИРАН. КОРИСТАТ ТАКВИ ДРОНОВИ И ВРЗ КИНА.
ПРЕД НЕКОЛКУ ДЕНА 14 000 НЕДОВЕТНИ (ИЛИ ПАК СЕ ПРАВАТ НА ТАКВИ)
НАУЧНИЦИ ПОТПИШАА ДЕКЛАРАЦИЈА ЗА КЛИМАТСКИТЕ ПРОМЕНИ. ДЕМЕК
ЗАГРИЖЕНИ. ВО 2019 ПАК СЕ БЕА ПОТПИШАЛЕ 11 258 НАУЧНИЦИ. НО НИКОЈ ОД
НИВ И НАДВОР ОД НИВ НЕ СПОМНУВА ДЕКА АМЕРИКАНСКИОТ СИСТЕМ ХААРП
МОМЕНТАЛНО Е ПУШТЕН НА НАЈЈАКО РАМНИШТЕ. ДА НЕ МИСЛИТЕ ДЕКА
СЕГАШНИТЕ КЛИМАТСКИ АНОМАЛИИ СЕ СЛУЧАЈНОСТ ИЛИ БОЖИЈА ВОЛЈА. НЕ
ТРЕБА ДА СИ ЈАСНОВИДЕЦ ЗА ДА ВИДИШ ДЕКА РЕЧИСИ СЕКОЕ ПОЛИТИЧКО
СОБИТИЕ Е ПОВРЗАНО СО КЛИМАТСКА МЕТАМОРФОЗА. НЕ БЕШЕ СЛУЧАЕН
АНТИЦИКЛОНОТ НАД РУСИЈА ВО СЕВЕРНИТЕ АРКТИЧКИ ОБЛАСТИ СО
ТЕМПЕРАТУРИ НАД 30 СТЕПЕНИ ЦЕЛЗИУСОВИ. НИТУ ПАК ПОПЛАВИТЕ ВО ЈАЛТА
И СОЧИ ПРЕД ВИЗИТАТА НА ЛУКАШЕНКО КАЈ ПУТИН, НИТУ ПАК ЗЕМЕТРЕСИТЕ
ВО ИРАН, ТАМУ КАДЕ ШТО Е СТАЦИОНИРАНА ИРАНСКАТА НУКЛЕАРНА
ПРОГРАМА. ДА НЕ МИСЛИТЕ ДЕКА БЕШЕ СЛУЧАЕН ЗЕМЕТРЕСОТ ПОЧУВСТВУВАН
ВО СКОПЈЕ И ОХРИД ТОЧНО ЗА 2 АВГУСТ?
САМО ИДИОТИ ПРОДОЛЖУВААТ ДА СЕ ЗАЛАЖУВААТ ДЕКА ПРВИТЕ И
ПОСЛЕДНИ АТОМСКИ БОМБИ БИЛЕ КОРИСТЕНИ ВРЗ ХИРОШИМА И НАГАСАКИ:
– НУКЛЕАРНО ОРУЖЈЕ БЕШЕ КОРИСТЕНО ВО 2001 ВО ЊУЈОРК ОД
СПЕЦИЈАЛЦИТЕ НА САД И ИЗРАЕЛ
– БЕШЕ КОРИСТЕНО НА 11 МАРТ 2011 ПРОТИВ ЈАПОНСКАТА ЦЕНТРАЛА
ФУКУШИМА
– НУКЛЕАРНА ДИВЕРЗИЈА НА САД ВО КИНЕСКОТО ПРИСТАНИШТЕ
ТЈАНЦЗИН ВО АВГУСТ 2015 ВО СКЛАД ЗА ОПАСНИ МАТЕРИЈАЛИ
– МАЛКУ ПРЕД ТОА, НА 20 МАЈ 2015 Г. ИЗРАЕЛ ФРЛИ НЕУТРОНСКА БОМБА
ВО ЈЕМЕН
– ВО АВГУСТ 2020 Г. ВО ПРИСТАНИШТЕТО НА БЕЈРУТ (БЛИЗУ ДО
ЛИБАНСКАТА МОРСКА БАЗА) ИЗРАЕЛ ВРШИ РАКЕТЕН УДАР
ПРЕД ТИЕ СЛУЧАИ Е АМЕРИКАНСКИОТ УДАР НА 26 АПРИЛ 1986 Г.  ВРЗ
ЧЕРНОБИЛСКАТА НУКЛЕАРНА ЦЕНТРАЛА. ТОГАШНИТЕ ПРОДАДЕНИ СОВЕТСКИ
ПОЛИТИЧАРИ НА ЧЕЛО СО ГОРБАЧОВ ОСТАНАА НЕМИ ЗА ТОЈ УДАР. КАКО ШТО
ВО РУСИЈА СЕ НЕМИ И ДОСЕГА ЗА НАВОДНОТО АМЕРИКАНСКО СЛЕТУВАЊЕ НА
МЕСЕЧИНАТА.
СКОРО, ПОЗНАТИОТ РУСКИ АНАЛИТИЧАР АЛЕКСАНДАР ДУГИН НАПРАВИ
АНАЛИЗА „ИДНИНАТА НА РУСИЈА ПО ПУТИН“. САМО ШТО, СУШТИНАТА НА
АНАЛИЗАТА НЕ Е ШТО ЌЕ ПРАВИ РУСИЈА ТОГАШ, ТУКУ ДО КОГА РУСИЈА ЌЕ
ПОПУШТА НА ЗАПАДОТ И НА СВОЈАТА „ПЕТТА“ ЛИБЕРАЛНА КОЛОНА, КОЈА МУ
СЛУЖИ НА ТОЈ ЗАПАД.
ДУГИН СПОМНУВА ДВЕ ОПЦИИ: РУСИЈА ДА СЕ ВРАТИ КОН
РАЗПАДОТ ОД ВРЕМЕТО НА ЕЛЦИН ИЛИ ПАК ДА СЕ ПРОДОЛЖИ СТАТУСКВОТО
СО РУСКИТЕ ЛИБЕРАЛИ. НО ПОВЕЌЕ ВНИМАНИЕ Е ОДДЕЛЕНО НА ТРЕТАТА И
СПОРЕД ДУГИН, ВИСТИНСКАТА ОПЦИЈА. ЕЛИМИНАЦИЈА НА ЛИБЕРАЛИТЕ И
ЦЕЛОСНА КОНТРОЛА БРЗ РУСИЈА ОД ПАТРИОТИТЕ НАЦИОНАЛИСТИ. СЕКАКО И
СО МНОГУ ПОЦВРСТ СТАВ И КУРС КОН ЗАПАДОТ.

ТЕКСТОТ НА ДУГИН Е ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ КОН ПУТИН ДА НЕ БАЛАНСИРА,
А ДА ДЕЈСТВУВА. МОМЕНТАЛНО ПУТИН Е ВО СИТУАЦИЈАТА НА СТАЛИН ОД ПРЕД
ВТОРАТА СВЕТСКА ВОЈНА. АКО НЕ БЕШЕ ЈА ПРОЧИСТИЛ ПАРТИЈАТА И
АРМИЈАТА НА КРАЈОТ НА 30-ТЕ ГОДИНИ, СТАЛИН ЌЕ ЈА ИЗГУБЕШЕ ВОЈНАТА.
ХИТЛЕР НА ПРИМЕР НЕ ЈА ПРОЧИСТИ АРМИЈАТА И ПОТОА СЛЕДЕА АТЕНТАТИ
ВРЗ НЕГО.
СВЕТСКАТА ВЛАДА ВО СЕНКА САКА НЕ САМО УНИШТУВАЊЕ НА РУСИЈА И
КИНА, ТУКУ И КАКО НЕЕДНАШ СУМ ПИШУВАЛ – ТЕРОР И УНИШТУВАЊЕ НА

ГОЛЕМИОТ ДЕЛ ОД СВЕТСКОТО НАСЕЛЕНИЕ. ПРИТОА, ОД САМИТЕ ДРЖАВИ И
ВЛАДИ КОИ УПРАВУВААТ. СОСТОЈБАТА Е ТОЛКУ ОЧИГЛЕДНА,ТА НЕ СЕ
ПОТРЕБНИ ДОКАЗИ. КОРИСТЕЈЌИ ЈА ШТЕТАТА ОД ВАКЦИНИТЕ ВО МИНАТИОТ
ВЕК (ДЕЛО НА ДОСТОИНСТВЕНА МЕДИЦИНСКА НАУКА), СЕГА ТИЕ СЕ ОБИДУВААТ
ДА НАМЕТНАТ УБИСТВЕНИ ВАКЦИНИ ПО ЗДРАВЕТО. ДА И КОГА БЕВМЕ ДЕЦА
СМЕ ВАКЦИНИРАНИ ПРОТИВ ХЕПАТИТ, ТУБЕРКОЛОЗА, МОРБИЛИ, РУБЕОЛА, НО
ТОА БЕА ВАКЦИНИ ИСПРОБАНИ ВО ТЕК НА ДЕЦЕНИИ. А НЕ КАКО СЕГА
СТОКМЕНИ ЗА НЕКОЛКУ МЕСЕЦИ ВО МИЛИЈАРДИ ПРИМЕРОЦИ. ЗАДОЛЖИТЕЛНА
ВАКЦИНАЦИЈА НЕ ПОСТОЕШЕ, А ТАМУ КАДЕ БЕШЕ ЗАДОЛЖИТЕЛНА ЗА ДЕЦАТА,
НЕ СЕ ПРАВЕШЕ АКО ИМАШЕ ВЕРСКИ ИЛИ ДРУГИ ПРИЧИНИ.
СЕГА ПАРОЛАТА Е:
СИТЕ ПОД НОЖОТ! КАКО СО ГОВЕДАТА КОИ СЕ ВОДАТ НА КЛАНИЦА.

НАВОДНИТЕ ПРАВА НА ЧОВЕКОТ ЗА КОИ ПЛАЧЕШЕ ЗАПАДОТ ВО ВРЕМЕТО НА КОМУНИЗМОТ,
СЕГА СЕ ФРЛЕНИ ВО КАЛТА ВО ИМЕ НА ЧОВЕШКОТО УНИШТУВАЊЕ ПОД ФОРМА
НА ДОБРОВОЛНО САМОУНИШТУВАЊЕ.
АКО ЕДНО ВРЕМЕ ФАШИЗМОТ СЕ БЕШЕ ДОТСЕТИЛ ДА БАРА
„ИНФОРМАТИВНА СОГЛАСНОСТ“ ОД ЕВРЕИТЕ ПРЕД ДА ГИ НОСИ ВО ГАСНИТЕ
КОМОРИ, СЕГА НЕМАШЕ ДА СЕ ЗБОРУВА ЗА ХОЛОКАУСТ. ДЕНЕШНИОТ ФАШИЗАМ
СЕ УЧИ ОД СВОИТЕ ПОРАНЕШНИ ГРЕШКИ. ДАВАШ СОГЛАСНОСТ ДА ТЕ
ЛИКВИДИРААТ, АКО НЕ ДАДЕШ – ПАК ЌЕ ТЕ ЛИКВИДИРААТ БЕЗ ПРАВО НА
РАБОТА, НА ВЛЕГУВАЊЕ ВО МАРКЕТИ, ВО ПРОДАВНИЦА.
ЧАРЕТО Е САМО ЕДНО И ТОА ГО ПОКАЖУВААТ ПРОТЕСТИТЕ ВО
ФРАНЦИЈА, ГЕРМАНИЈА, ИЗРАЕЛ. КАКО И ЗБОРОВИТЕ НА ДУГИН – КРАЈНО ВРЕМЕ
Е ДА СЕ СТАВИ КРАЈ НА СВЕТСКАТА ТИРАНИЈА!
ЗОШТО Е ПОТРЕБЕН СВЕТ ВО КОЈ ВО НАЈДОБАР СЛУЧАЈ ЌЕ БИДЕМЕ
ЗОМБИ НА СВЕТСКАТА ВЛАДА ВО СЕНКА.

Стефан Влахов – Мицов