Two Column Right Sidebar

Дописникот на МИА од Брисел Бобан Нонковиќ вечерва ќе биде гостин во Миленко Неделковски Радио Шоу на РАДИО СЛОБОДНА МАКЕДОНИЈА. Од 22 часот до полноќ.

http://youtu.be/DBOYjSiqDlc

Каде му е знамето на Бетијан?

Организацијата на митингот во Кавадарци за промоција на кандидатот за Претседател на Македонија од редовите на СДСМ Стево Пендаровски, мина во забележително немање било какви македонски симболи. Македонското знаме никаде го немаше. А, на пример, имаше развиорено неколку српски знамиња. Прашање е дали е тоа агендата на лидерот на кавадаречките сини рози Бетијан Китев? Кавадрци, сепак, е центар на големото Тиквешко востание. Тогаш, револуционерите прво што направиле, е на општинските

ЗДРАВА ХРАНА

Бабина торта во хотел Манастир, компир во бачило Клепа, телешко печење во Мечкуевска куќа, плескавица од икра во Нота, јагнешко печење во Мрзенци, ќебапчиња во Дестан, пастрмајлија во Мал одмор… Се е супер. Амаааа, прасече печење во Визиана е безгранично задоволување на сите чула, нервни завршетоци и атоми во еден организам. Врв.