Бачев

ЕУ ФОНДОВИ

Еве зошто силните милијарди евра од ЕУ во Македонија се една голема лага Еврокомесарот Вархеи на свечената седница на владата во Скопје без око да му трепне извади од ракав нови 9 милијарди евра помош за Македонија и земјите од регионот. Мора да признаеме дека ЕУ има фантастична тактика. Бомбастично најавуваат силни милијарди евра кои убаво звучат за народот иако тоа останува само голема лага и ветувања. Да илустрирам со