Nikada se ne smije dopustiti da se mir vrati

Nikada se ne smije dopustiti da se mir vrati

🔺

O Rusiji i Ukrajini i cijeloj ovoj situaciji nisam htio ništa pisati ali sam pratio zbivanja koja su se odvijala tijekom zadnjih tjedana pa evo sada malo i o tome.

Pošto se korona bliži jednom djelomičnom kraju – mada ne popuštaju skroz jer, ( u pozadini se još uvijek radi na cijepljenju i uvođenju novih cijepnih grupa naime djece od 5-12 godina) kancelar savezene Republike Njemačke – Scholz bez stida govori da bi rat ponovno mogao zaprijetiti Evropi. Dakle na scenu se javljaju ratohuškaći i zapaljivaći rata kao i uvijek u svom najboljem izdanju – sjeti se 90-tih.
Njemačka koja najviše navija za taj rat uz svoje dobre prijatelje ratnike USA, želi po svaku cijenu da taj rat krene, da uvuku Rusiju u rat preko Ukrajine, kako bi kasnije uvukli i cijelu evropu u kaos.

Zašto ?
Za globalistički režim Zapada uz pomoć USA jedno je jasno: nikada se ne smije dopustiti da se mir vrati, to je moto strateških potezaća. Jer inače bi ljudi imali vremena pogledati zločine i loše ponašanje politike svih ovih godina a posebno u plandemiji.
Uvijek moraju taj dobri MIR omesti strahom krizama ili ratovima jer istina ne smije isplivati na vidjelo. UVIJEK i pod svaku cijenu pa šta košta da košta.

Već 2013-2014 je rat u Ukrajini trebao biti okidač. Zapadni mediji tada kao i sada su lagali na poznati način, ponovno je izmišljena riječ “lažljivi tisak” ( „Lügenpresse“) a rat koji su tada htjeli inscenirati im je bio geostrateški potreban jer su prethodno utapkali i uhodali put još od 1990 godine kako bi Nato proširio svoje granice i opkolio Rusiju.

Dakle tada kao i sada Ukrajina je trebala biti okidač. Državna tajnica za vanjske poslove Victoria Nuland pohvalila se da su SAD uložile 5 milijardi dolara u promjenu režima u Ukrajini.

Kako je se 2014 godine pojavio mirovni pokret u Evropi i to ogroman pokret protiv rata i globalističke agresije, uvidjevši da bi moglo doći do ozbiljnog pokreta koji bi mogao da naruši huškačima rata njihove planove, preko noči je se rodila migrantska kriza, i uz to novo “migracijsko oružje” je Ukrajina brzo bila van fokusa a mirovni pokret je se ponovo podijelio na one “za azil” i one “protiv” kao što nas i sada dijele na cijepljene i necijepljene.

Isti su globalisti koji su pokrenuli izvanredno stanje Corone kao što je vidno ne samo u Evropi već širom svijeta a Kanada je najnoviji primjer gdje je vidno kako narod ponovno guraju u rat kroz uvođenje ratnog stanja, jer parola je uvijek ista koja se kod globalista nikada neće promijeniti – zavadi pa vladaj jer ujedinjenim narodom nemožeš vladati onom mjerom koja odgovara huškačima da ostanu na moči. Moč se nikada nije dobila istinom – več samo LAŽIMA

 

 

Превземено од SIMUN 2020