MEMEDI XHABIR – jok DERALA

MEMEDI XHABIR - jok DERALA

Џабир си го изменил идентитетот.

Еднаш идиот – вечно идиот.

Плачипиче од племето, ајде пак пријави ме. Само на трезно и недрогирано, бидејки неурачуњливост нема да т важам.

Напомена:

Не-Дерала го ставм у руврика “Убавина и Здравје“. Двете работи што му недостасуваат.