III World War

III World War

Доколку и има Трета Светска војна, таа нема да е за Украина, Кашмир, Охотско море, Балкан, Калининград, Северна Африка, Мексикански залив.

Таа војна ќе е за Северниот пол. Единствената неподелена територија на земјината топка. Нормално, доколку не се смета мразот на Јужниот пол.