Здрав Живот

Штетноста од носење маски

Нека не ве мрзи да прочитате и да се освестите дека од нас зависи дали ќе останеме овци! Една од последиците на носењето маска , со часови, предизвикува хипоксија. Хипоксијата буквално значи “низок кислород”, но се дефинира како недостаток на количеството на кислород што ги достигнува ткивата на телото. Кога возрасен носи маска 8 часа, кога ќе почувствува некој од симптомите подоле, свесен е и резонира дека нешто му се

Стратегија за влез во кафана

ВАКЦИНАЦИОНИ КАРТИ Добредојдовте. -Здраво, маса за двајца, те молам. -Сигурно, Вашето  име? -Перо. -Одлично. И дали вие и вашиот гостин ги имате вашите картички за вакцинација? -Хмм добро прво. Ќе Може ли да ни кажете кој ќе биде нашиот сервер? -Ахххм, изгледа Трпе ќе ти биде сервер вечерва. -Одлично. Може ли да ни ја покажете картичката за вакцинација на Трпе? -Аххххм … -И, исто така, дали може да ми дадете

Крум Велков

НЕ СМЕ СЛЕПИ (неуспешна провокација) Не успеав да отпатувам на протестот во Скопје вчера, но видов се што треба: протестот беше под силен обид за саботажа со комплетно сценарио за таа намена. Иницијатор: непланиран говорник, кој можеби смета дека прави добро, подбуцнат од “структури” околу него. Особено “читливи” се вулгарните дофрлања кон говорничката, која се обиде да го сопре. Која служба и дали само една учествувала во обидот за саботажа

Дали ако се боцкам сум глуп? Да.

преземено и дотерано — Прашања во врска со боцкањата? 🤔👉⚠️⚠️⚠️ – Дали ако се боцкам ќе може да влезам во затворена просторија без маска? -Не ! – Дали ако се боцкам ќе може да патувам без тестирање ? -Не ! -Дали ако се боцкам нема да држам дистанца од 2 метри? -Не ! – Дали ако се боцкам произведувачите,докторите,владата ќе ми гарантираат дека ништо нема да ми се случи? -Не

Според Библијата

Vo Avstralija stigna nova informacija da od 13 Avgust 2021 vo golemite super marketi kako Coles i Wolworths da se stavat kompjuter skener. Sekoj eden što ke saka da vlezi vnatre da pazari mora da ja izvadi maskata i da go skenira celoto lice. Dokolku vo malite prodavnici ke gi nemaat tie skeneri za čovekot.Vladata go voveduva ovoj nov sistem kao đomiti za polesno i pobrzo da ne se gubelo

Светскиот проект за глад

Testing of climate weapons continues around the world. ( СВЕТСКИ ПРОЕКТ ЗА ГЛАД!) Germany, the Netherlands, some cities are drowning due to abnormal natural conditions. Heavy rainfall, heat, drought and flooding will continue without interruption in many regions of the world. The goal of the globalists is to create artificial hunger and destroy the old world order. Introduce digital national currencies CBDC. In addition, there are many complaints from large

Florida vc. Macedonia

УЦЕНА И ЗАКАНА Oваа подмолна манипулација во најава, доколку се оствари, еден ден ќе ги однесе директно во затвор. Ковид пропусница? Аусвајс? Ма немој! Се работи за дискриминација без пардон, неуставно дејство, целосно во спротивност со Резолуцијата на Советот на Европа, со која се забранува присилна вакцинација и дискриминација на оние што не сакаат да се вакцинираат. Спротивно е и на Нирнбершките принципи. Всушност, ова е брутална уцена и безмилосен

60+

* МОЗАК СТАРИЈЕГ ЧОВЕКА. * * _Директор Медицинског факултета Универзитета Џорџ Вашингтон тврди да је мозак старије особе много пластичнији него што се обично верује. У овом добу интеракција десне и леве хемисфере мозга постаје хармонична, што проширује наше креативне могућности. Због тога међу људима старијим од 60 година можете пронаћи многе личности које су тек започеле своје креативне активности ._ * Мозак наравно више није брз као у младости.