Agata Ruiz de la Prada на Serbia Washion Week

Agata Ruiz de la Prada на Serbia Washion Week

Agate Ruiz de la Prade едно од најголемите дизајнерски имиња на денешницава ќе ја представи својата најнова колекција на Serbia Washion Week, koja ke се одржи од 22 до 26 април во Нови Сад.