Ѕвездичките сега нека ве греат

Ѕвездичките сега нека ве греат

Не го сакаа Рускиот тек, сега ќе се греат со звездичките од еу. Грујчо, кој потпиша гасовод беше диктатор, црпнатиот кој им ја покачи цената на струјата,не обезбедија доволно јаглен и алтернативни извори на енергија е ослободител. Малку е ова за овај народ. Тоа што е добро е добро, тоа што е лошо е лошо,без разлика на личноста или партијата.

Пингов Владимир

08.01.22