Што го поврзува Шпанскиот грип со Ковид19?

Што го поврзува Шпанскиот грип со Ковид19?

̌ ̌ -?

1918. godine se prvo jasno izbijanje epidemije “španjolske gripe” dogodilo u Fort Riley u kampu Funston, te je to prirodno mjesto u kojem bismo trebali tražiti podrijetlo pandemije.

Tamo je doktor američke vojske, Frederick L. Gates, surađujući s Rockefellerovim institutom za medicinska istraživanja sada Sveučilište Rockefeller, testirao novo cjepivo na tisućama muškaraca. Njegovo izvješće može se naći ovdje.

https://rupress.org/jem/article/28/4/449/8919/A-REPORT-ON-ANTIMENINGITIS-VACCINATION-AND

Na web stranici Sveučilišta Rockefeller, objavljeno 1. listopada 1918., a također i ovdje,

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2126288/pdf/449.pdf

Datirano kao „podneseno za objavljivanje 20. srpnja“ te godine. (Datum je značajan.) Cjelokupno izvješće vrijedi pročitati.

2020. Ponovo imamo Gatesa, ovaj put Billa, sina eugeničara Williama H. Gatesa. Ovaj put Gates nije doktor već informatičar, ali također vrlo veliki ljubitelj eksperimenata s cjepivima. Nema zapisa da postoji ikakva rodbinska veza Billa Gatesa i Frederika L. Gatesa, ali svakako je Bill Gates u rodbinskoj vezi s Rockefellerom.

Isti mu je nećak u 7 koljenu, a sa svojom Svjetskom bankom (WB) glavni partner u Gavi svjetskom savezu za cjepiva. Njihove fondacije glavni su partneri i u savezu ID2020. Savezu najvećih svjetskih korporacija koje su se udružile u cilju da u sve ljude svijeta implementiraju osobne biometričke podatke putem cjepiva radi njihove još veće i lakše kontrole. Implementacija biometričkih cjepiva s biometričkim zapisom identiteta započela je 2019.godine na beskućnicima u američkom gradu Austin, kao i na cjelokupnom stanovništvu Bangladeša.

Ponavlja li se povijest? Sprema li nam se nova “španjolska gripa” koja bi nas prvo desetkovala, prestrašila, pa zatim i okrenula jedne protiv drugih, samo kako bi se lakše proveo globalni plan ? Je li COVID-19 kodno ime ili bolest?

Pročitajte više na www.dokumentarac. com