ЦИРКУС како уметност

ЦИРКУС како уметност

CIRQUE ELOIZE – САВА ЦЕНТАР

од 26.04.2014 и 27.04.2014

Забава
Возбудливата  циркуска акробација и современиот  танц кои ги преставува Cirque Éloize во својата престава “iD” ке се престави по прв пат на публиката во Србија. Ова шоу за сите генерации, го режира  Jeannot Painchaud  како спој од висока продукција, циркуски способности, уличен танц и хип хоп. Преставата  “iD” ќе се прикажува во Сава Центар на 26 и 27 април.Cirque Éloize од неодаман е и дел од прочуенат трупа Cirque du Soleil® .