Факти за трите гнаси.

Факти за трите гнаси.

 

ЗА Милчин:

Колку до вчера поткопувач и разурнувач на Македонија, нашиот јазик и традиција – сега со помош ма недефинираната Алфа, се претставува како спасител.

А плус, и многу наивен, па опинокот Заев го излажал.

 

ЗА Геровски:

Лајпрда со мало бабуле. Вез став, без принципи, без конзистентност. На челу колоне во демонстрациите против ВМРО, си збирштина од чирови околу себе и со Шамарлитико како бизнис партнер за нешто што му било “важно на Бранко”.

 

 

 

 

 

И на крај за Округлица Боцевски:

Човек со најмногу променети партии!!.

Човек со нож во грб на Груевски.