УБИСТВА ВО САД

УБИСТВА ВО САД

19-ти Јуни 2015 – Др. Бредстрит кој порано бил доктор на Флорида, а сега во Џорџија, најден е во ендек убиен со куршум во градите. Истиот ден, три докотори на пат кон Мексико сити исчезнуваат и нивните тела досега не се најдени.

21-ви Јуни 2015 – Докторите киропрактори Холт (33) и Хедендал (67), на Фадрс деј се најдени мртви на источната обала на Флорида.

29-ти Јуни 2015 – Докторката Тереза Сиверс е убиена во нејзината куќа. Колегите ја нарекувале “Мајка Тереза“ на Јужна Флорида.

3-ти Јули 2015 – Доктор Патрик Фитцпатрик исчезнал на пат од северна Дакота кон Монтана. Досега не е пронајден.

10-ти Јули 2015 – Доктор Риза Лиреј е најдена убиена во својот дома со рана од куршум во главата.

Сите се овие доктори што лекувале аутистчни особи. Докторите тврделе дека преку вакцините граѓените и болните нарочно се заболуваат од рак.
Сите имале долгогодишни истражувања и докази.

Мртва уста не говоре.