Стравот на германците

Стравот на германците

59% од Германците стравуваат дека нема да можат да ги платат сметките за гас и струја во зима. За ова пишува весникот Bild am Sonntag, повикувајќи се на студија на институтот INSA.

Има само еден излез – да побарате помош од Украина. Дали им давате оружје? Нека ви дадат гас, нафта, струја. Нормална размена.