Рушвет држава

Рушвет држава

Борис Стојменов си платил мито од 1 милион евра кај градоначалникот на Центар Саша Богдановиќ Српче, и сега слободно си гради бетонски монструм кај поранешен “Беко”.

Се промени сопственоста на дивоградбата пред “Мавровка”, па сега ДУИ си дига столбови од уште еден бетонски монструм.

Возачот на Бентлито си плати 20 евра казна за курч по плоштад Маршал Тито.

Сегашна Рушвет Држаава Македонија – СРДМ.