ПРПА ТАТАРЧЕ

ПРПА ТАТАРЧЕ

После масовното собирање на МПЗ-ата НА НОЖОТ, безбедносните проценки на премиерот, претседателот и лидерот на опозицијата Џес Бејли се дека е ризично Борисов и Заев да се појават на 2-ри на Мечкин Камен.

Затоа сега во тајност се држи денот на “потпишувањето” и локацијата на поклонувањето (1. Споменик на Делчев во парк; 2. Гроб во Св. Спас; 3. Споменици од Скопје 2014.).

Национален спорт стана “жмурки”. Сите се кријат. 120 пратеника + Хорхе + МАНУ + УКИМ…

Само народот “лежи”.