Поделба на Русија!

Поделба на Русија!

Комисијата за безбедност и соработка во Европа (целосно официјална организација) подготви нова карта на поделбата на Русија.

Не е шега.

Студија за претстојниот сон.

Стратегијата наречена “Да ги разделиме, за да не не разделат нас”.

Автономиите, кнежевствата, републи, демократии, области…

За да се надмине распаѓањето, мора да се одговори на обидот за туѓо проширување со своето – во рамките на националната евроазиска област Русија-Русија.

Можеби е тешко, но како што покажа историјата, тоа е единственото можно за Русија.

Ако цртаат нови карти на поделбата на Русија? Русија ќе нацрта нови мапи на растот на Русија.

Нова Јалта, дефинитивно.