Панчевски е достапен, Ацо Кабранов лаже

Панчевски е достапен, Ацо Кабранов лаже

ПОЛИТИЧКА МОНСТРУОЗНА ПРОПАГАНДА МЕДИУМСКИТЕ ПЛАТЕНИЦИ НЕ СЕ СОПИРААТ! КОЈ ТОА ГИ ИНФОРМИРА МЕДИУМИТЕ ЗА СУДСКИ ДЕЈСТВИЈА??? ИЛИ СУДОТ ВО ВЕЛЕС Е ПОД ПОЛИТИЧКА КОНТРОЛА!

Ваков наслов како што објавил Либертас не е ниту етички ниту е вистинит, Панчевски не е недостапен, а тоа што политички инструираното рочиште може да се одложи и не им оди како што “планирале” не е работа на Панчевски!

Особено е интересна објавата дека полицијата не можела да ме најде!!!

Панчевски нема добиено покана, а до сега рочиште не било закажано за кое уредно бил известен. Нека си ја проверат доставата! Панчевски има уредно пријавена адреса но да пукнете има и седум стана и куќа!

Панчевски нема добиено ниту обвинение, ниту решение со кое е образложено зошто ќе му се суди токму во Велес???

Колку за оние што не прочитале и не го знаат Законот за кривична постапка, покана се праќа на домашна пријавена адреса, прва покана не се праќа со полиција па таа веројатно е спомната заради ексклузивност дека Панчевски го бара полиција во тоа е и гнасотијата на веста! Ако ме бара тука сум дома одмарам ќе ги почекам нека дојдат нека ми врачат уредно покана!

На суд ќе се појавам “КОГА ЌЕ ИМА УРЕДНА ПОКАНА” Прва покана само во главите на монструми прва покана се доставува преку полиција, а медиумите како овој служат за спотер!

Поздрав од мене Панчевски!