Одјеци и реаговања (2)

Одјеци и реаговања (2)

Тони Поповски

POTPISAL DOGOVOR SO BUGARITE? ZBRCIMU KOMITSKA VECER,DVOJAZICNOST? USTE DVE KOMITSKI PA NE MOZE TOLKU NEKOJ DA JA SJEBE DRZAVAVA KOLKU KOMITITE I VOJVODITE MOZAT ZABAVI DA PRAVAT

Ирена Радовановиќ

Кој рече дека опозицијата молчи? Ќе видите дека на 2 Август ВМРО- ДПМНЕ ќе појача со прес- конференции

Гордана Јованпвска

Пред се` треба да ви биде јасно дека Иванов и ВМРО-ДПМНЕ го подготвуваа договорот за добрососедство со бугарската страна, но, и да ве потсетам дека ЕП (Европскиот Парламент) изгласа дека во Бугарија нема Македонци!

Значи сите политичари, политиколози, правници и академци во РМ работат против Македонците и против Македонската држава!

токму поради овие причини НЕ ГИ ПРИЗНАВАМ ЗА ВЛАДА НА РМ И ГИ ПРОГЛАСУВАМ ЗА НИШТОВНИ СИТЕ МЕЃУНАРОДНИ ДОГОВОРИ ВО КОИ СЕ ВРШИ ДИСКРИМИНАЦИЈА ВРЗ МАКЕДОНИЈА И ВРЗ МАКЕДОНЦИТЕ, ВО КОИ ВЛАДАТА НА РМ НА МЕЃУНАРОДНО РАМНИШТЕ ПРИКАЖУВА ДЕКА НИЕ МАКЕДОНЦИТЕ ДОБРОВОЛНО СЕ ОТКАЖУВАМЕ ОД НАШИТЕ ОСНОВНИ ПРАВА И СЛОБОДИ!

Јован Ване Петров

На партијата ВМРО-ДПМНЕ не и е потребна втора “ПАНОРАМА”,
ВМРО-ДПМНЕ не е десетина-петнаесет лика кои мислат дека се семоќни во партијата,
Или бидете ВМРО или чесно кажете дека не сте спремни и повлечете се,
ВМРО е ИДЕОЛОГИЈА којашто нема да дозволиме да биде уништена,
ВМРО-ДПМНЕ е СЕ за МАКЕДОНИЈА, никако за поединци.
П.С.не ме поистоветувајте со реформаторите,не сме на иста бранова должина.

Зоран Славјански

Вие политичарите имате одговорноста кон 3 милијарди евра за кои наРОДот плука крв, а повеќето наРОД плука крв со 50 часови работна недела .
И со таква работна недела тој често е на улица кога ќе го навредите, кога ќе направите некоја глупост.
Вие во оделата, таканаречение политичари имате одговорност пред тие 3 милијарди ЕВРА крвави кои секоја година ги добивате.
Одговорноста пред Борисов, Солајна, Хејте, Куртц, Бељата и слични е само ваша лична духовна и морална беда во која живеете.
Вашата работа, вашата СЛУЖБА кон тој наРОД е БЕДНА, МИЗЕРНА, ПРЕДАВНИЧКА и ВО секоја нормална компанија вие би добиле отказ во првите 100 минути и полиција би ве спровела за оштетување на државен,општествен и приватен имот со казна тешка робија.