Обезглавени трупови на НАТО инструктори

Обезглавени трупови на НАТО инструктори

Руските трупи успешни напредуваат во Соледар, Украина, наидуваат на ужасни сцени. АКТИВНИ ВОЈНИ НА НАТО, со отсечени глави и РАЦЕ за да се спречи/одложи нивната идентификација. Украина очајно сака да ги скрие активните трупи на НАТО кои се борат против Русите.

Краткото видео подолу содржи застрашувачки и графички слики од мртвите тела на активните трупи на НАТО, обезглавени и без раце. Видеото покажува ужасни и ужасни слики од вистинска смрт. Силно се препорачува дискреција на гледачот:

Што е уште пострашно, руските форензичари откриваат дека овие војници биле живи кога им биле отсечени главите и рацете. Со собирање крв од раните станува јасно срцата на овие мажи сè уште пумпаа кога им беа отсечени главите и рацете. Се чини дека ова укажува дека Украинците ги УБИВААТ Активни трупи на НАТО за да не можат да бидат заробени живи, што ќе го докаже нивниот статус на активна должност!

Без разлика дали мажите биле живи кога им биле обезглавени или не, грозната реалност е дека Украина го направи тоа за да спречи идентификација на овие мажи како АКТИВНИ трупи на НАТО. . . Активните трупи на НАТО се во директна војна, борејќи се против Русија.

Со месеци, гласноговорниците на НАТО постојано негираа дека се активни учесници во тоа. Ова видео ги побива тие тврдења.

 

АЖУРИРАЊЕ 6:35 AM EST —

Војниците од рускиот приватен воен изведувач „ВАГНЕР ПМЦ“ пронајдоа слични обезглавени војници во Бахмут. Тие успеале да ги идентификуваат војниците од нивните мобилни телефони. Во Бахмут војниците беа од Полска и . . . . . . . . . Израел.