Мојата верзија на спотот на Џабир Дерала и севрџанските певачи

Мојата верзија на спотот на Џабир Дерала и севрџанските певачи

 


Видеото може да го погледнете на следниов линк: https://t.me/+ik3P5s8KqkEzOTJk