МИЦКО vs МУХИ

И Ивор Мицковски, во понатамошниот текст Мицко, му се з‘гна на Мухи.

Мајки, шајки, псуења, вреѓања…

Па бидејки редот започна така што Мухи ги бапна педерите, па Мицко удри по Мухи, еве сега и ја да го затепам Мицко.

Најнапред Мицко, доколку треба да бирам, а не би сакал, но доколку треба да бирам за пријател, партнер, колега, сопатник човек што ја држи дома жена му комплетно забулена од една страна и педер од друга страна, без размислување би го избрал овој со булава што му шета по дома.

Второ, ако е заостанатост да се има забулена жена или жени по дома, прогрес ли е да се шибаш у г‘з? Прогрес, како збор, значи одење напред. Овој твој прогрес каде не‘ води?

Трето, тие не се трудат да не вратат 200 години назад. Те се назад и повеќе од тие 200 години. Честитам што еве сега си разбрал. Но нивните минус 200 години сепак донесуваат проста човекова репродукција, за разлика од педерите кој неможат ништо да репродуцираат. Најмалку човечко суштество.

И четврто, како мислиш да го менуваш ова заостанато општество: Со ебење у г‘з.

Мислам, не си ти глупо момче, сам си се престроил лошо и си излегол на погрешен џанкшн. Не е можно да не знаеш биологија до толку, па да не разбираш дека доколку твојот покоен татко се ебел у г‘з, ти никогаш не би се родил и не би постоел.