ЛЕЛЕЛЕЕЕЕЕ…

ЛЕЛЕЛЕЕЕЕЕ...

Имавме еднаш еден Борис кој се одушевуваше од лепотата на Доста.

Си мислевме, доста е еден таков слепец!

Кога, нееее. Ги имало и други!!!

Сашо Средношколец Орданоски го надмина “фикусот“ со својата восхитеност од Катица Јанева.

Значи, тотално е ненеормален. Пишува за Катица:

– “…таа е осудена на слава и успех во мочуриштето на македонскиот правосуден систем…“

– “…а таа, осамена против сите, со својата раскошна насмевка и со совршената гевгелиска појава, како некаква Глорија од ангелските песни за раѓањето на Исус, „плови“ над морето од запенет бес на криминалната банда што владее со Македонија“.

– “…дискретниот шарм на Јанева ужива поддршка од две третини од македонската јавност…“

Дајте жолто комбе…