Кои судии се следни за разрешување

Кои судии се следни за разрешување

Со разрешувањето на Панчески, Лидија Неделкова и САфија Лаличиќ  како и со процесите против Јобо Вангеловски, не завршува правосудната циркузијада.

Следен судија зс отстрел е Горан Бошевски. Тоа е долгогодишен судија, избран уштр во времето на Ленче Софрониевска. Кај него застаре предметот на Никола Груевски.

По него ќе следува Моника Бахчовановска жена на Владимир Бахчовановски екс директор на Лотарија кој сега ги води електронските казина на Бебо Шиптар. ,Моника е ќерка на поранешна судијка во Основен 2, Загорка Поповска.  Тие се во семеен судски бизнис.

За повече информации во врска со правосудството, следете не’.

 

Редаквија Дудинка

12.03.21