КАТАСТРОФАЛНА ИЗЛЕЗНОСТ

КАТАСТРОФАЛНА ИЗЛЕЗНОСТ

За сите што ме прашуваат, и на сите што си се прашуваат колку е добра или лоша, колку е висока или ниска излезноста од 8,1% во 11 часот, еве ја како графикон излезноста на минатите избори:

2014 излезноста во 11.00 часот 20,2% , на предвремените парламентарни избори во 2016 била 21,9% додека на локалните избори во 2017 излезноста била 18,1%.

СЕГА ИЗЛЕЗНОСТА Е 8,1 %

 

Катастрофално ниска излезност со која МАКЕДОНСКИОТ народ го казнува овој фашистички режим.

Вечерва очекува Христијан Мицкоски да побара ШРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ.