ИЗБОРИ 2014

ИЗБОРИ 2014

Во утрешното (петок навечер) Миленко Неделковски Шоу гости во емисјата се Гордана Јанкуловска, Никола Тодоров, Антонио Милошоски и Влатко Ѓорчев. Од мојот постојан тим од оваа година се Вангел Божиновски и Александар Пандов.
Два-и-пол часа емисија. За мене најинтересен беше делот околу главната улога што Стево Пендаровски ја играл за време на Референдумот за теритријална поделба, како и за фалсификувањето на резултатите на претседателските избори, кога беше избран Бранко Црвенковски.
Петок 18.04, после вечерните вести на канал 5 ТВ.