Земјата не е планета

Земјата не е планета

Никола Теска:

– “Земјата е царство, не е планета. Не е предмет, затоа, нема раб. Земјата полесно би се дефинирала како системска околина. Земјата е исто така машина. Тоа е калем за тесла. Сонцето и месечината се напојуваат безжично со електромагнетното поле (Етерот). Ова поле исто така ги суспендира небесните сфери со електромагнетна левитација. Електромагнетната левитација ја отфрла гравитацијата бидејќи единствената сила што треба да ја спротивставиш е електромагнетната сила.

 

Никола Тесла – најголемиот научник на сите времиња.