ЗДРАВА ХРАНА

Бабина торта во хотел Манастир, компир во бачило Клепа, телешко печење во Мечкуевска куќа, плескавица од икра во Нота, јагнешко печење во Мрзенци, ќебапчиња во Дестан, пастрмајлија во Мал одмор…

Се е супер. Амаааа, прасече печење во Визиана е безгранично задоволување на сите чула, нервни завршетоци и атоми во еден организам. Врв.