ЗАЕДНИЧКИ СМЕ ГО ФРЛИЛЕ “ЖЕЛЕЗАРЧЕТО“ НИЗ ПРОЗОР?!

ЗАЕДНИЧКИ СМЕ ГО ФРЛИЛЕ “ЖЕЛЕЗАРЧЕТО“ НИЗ ПРОЗОР?!

Ова ли ќе го заборавиме?

 

 

Сега ќе “признаеме“ дека заедно сме ги џиткале кроз џам и беселе по бандери?!?!

 

 

И овие наши сонца, што народот го сакаа, ќе ги помочаме заради говедо какво што е Џес Бејли?!

 

 

Дека е Заев ретард знаеме.

Но, што станува со Груевски и Иванов?! Тие барем личеа нормално и патриотски!

Што се деси?!

Нема протести, нема противење, нема реакции… Има лизни-мазни прием на сатрапот Гарет.

Тоа е како дома да го примаш на гости, на кафе, убиецот на твоите најмили!!!

Јас разбирам човекољубие. Разбирам православие. Разбрам и “сврти го другиот образ“.

Ама, ова ги надминува сите наши “разбирања“.