Емисијата од 20.10.2017 – Миленко Неделковски Шоу

Емисијата од 20.10.2017 - Миленко Неделковски Шоу

Слобода или смрт.

Подобро гроб отколку роб.

Подобро ужасен крај отколку ужас без крај.