Ебење деца

Ебење деца

ПЕДОСЕКСУАЛЦИ – ЗАЕДНО СО ГЕЈОВИТЕ ВО БОРБА ЗА ЧОВЕКОВИ ПРАВА: „Ги учиме децата како доброволно да се согласат на односи“

Како што може да се очекува, наскоро доаѓаат кампањи за проширување на „човековите права“ на ЛГБТ популацијата во друга категорија: педосексуалци. Имајте предвид дека наставката „филија“ е исфрлена, а вметната е „сексуална“.

Организацијата која се бори за легализација на педофилијата се вика „Heart Progress“.

„Heart Progress“ има огромен број членови низ целиот свет, вклучително и во земјите околу нас. Неколку членови на оваа организација дури учествуваа и на „парадата на гордоста“ во Белград.

Организацијата е предводена од професорот Чарлс Доерти.

Чарлс Доерти во своето соопштение за медиумите вели:

„Она што ние во Heart Progress се обидуваме да го направиме е да ги научиме децата како да се согласат и како да избегнат злоупотреба“.

На прашање на мајка: „На што да ги научите ДЕЦАТА да СЕ СОГЛАСУВААТ?“, педофил одговара: „На сексуален однос со некој што е постар од нив. Ако не им се допаѓа или не се согласиле со тоа, тогаш детето не треба да се допира“.

Сликовницата „Водич за љубов и задоволство на педофилот: Кодекс на однесување на љубител на дете“ е испечатена во милион примероци. Оваа „книга“ извесен период се продаваше преку Амазон, додека не беше извлечена од списокот, а авторот беше уапсен. На децата преку графички приказ им се објаснува дека е во ред момчето да има сексуални односи со возрасен маж.

Иако се уште има отпор во општеството и на законодавно ниво, прашање на време е кога ќе биде јавно промовиран како дел од ЛГБТ кампањата.

Во Русија уште во 2012 година беше донесен закон за спречување на промоција на педофилија и содомија, а минатата година Судот за човекови права во Стразбур пресуди дека законот е дискриминаторски.

 

Редакција Дудинка

07.08.22