Др. АНЃУШЕВА

Др. АНЃУШЕВА

Со Игор имаме многу заеднички нешта. Главно, не се за фалба.

Ама, дека ќе имаме иста докторка, е тоа е веќе ачивмент.

Респект за докторката Тања.