Гериз лепотанот – плачипичка

Гериз лепотанот - плачипичка

 

Од кафана “Кај Перо” го избркаа пред некоја година, пазарџиите одбиваат да му продадат емиш и зарзават. Сега ова.
Ама, важно си е лепотан за разлика од бабатa без заби на насловна.