Бранко ГЕРОСКИ

Бранко ГЕРОСКИ

’За разлика од овие највидни егзамплари на новинарското бесчестие, на средбата не дојдоа (не биле повикани?) неколку врвни уредници и новинари, кои очекував да ги видам на маса. Ако пи-ар службата на Владата сакала да направи некаков „баланс“, па важните информации да ги сподели и со поранешните провладини медиуми, тогаш требала да собере храброст и да ги покани Драган Павловиќ Латас, Миленко Неделковски, Мирка Велиновска и некои други „тешкаши“, а не сите нас да нѐ резили да се дружиме со малоумници и со опскурни личности во нашата фела“!

 

http://www.plusinfo.mk/mislenje/3932/druze-zaev-ovoj-odnos-kon-novinarite-e-shokanten-odvraten-jebitacen-i-intergalakticki-shteten