Бот си е бот

Бот си е бот

Бот си е бот, без разлика од кој партиски штаб е.

За да не влагам во материјална расправа со измислени ликови или пак со инструирани партиски послушници – им поставувам прашање, не на нив, ами на нивните партиски креатори од разно-разни центри за комуникација.

Прашањето е: КОЈ ПОСТАПИ ПРАВИЛНО НА 27-МИ АПРИЛ? Крсте Муковски, Јохан Тарчуловски, докторот од Охрид, Љупчо Димовски… што ја отворија вратата, или Влатко Ѓорчев што ги бранеше шиптарите и црпнатите?

Прашањето групно и поединечно, како им одговара, можат да го одговорат сите членови на ИК на ВМРО ДПМНЕ, како и сите потпррдседатели и претседателот на истата “центар-десно” партија.

Одговорот може да е преку панел, соопштение, изјава…, а може и да е преку профилите на ботовите што подолу ги објавувам.Едноставно е прашањето. Секој МАКЕДОНЕЦ брзо и прецизно ќе го одговори. А вие?