Боби Ф. Кенеди за вакцинирањет

Боби Ф. Кенеди за вакцинирањет

ПРЕДМЕТ: Вакцината Ковид треба да се избегнува по секоја цена.

Порака од Роберт Ф. Кенеди, јуниор.
„Би сакал итно да го свртам вашето внимание на важни прашања поврзани со следната вакцинација против Ковид-19. За прв пат во историјата на вакцинацијата, таканаречените mRNA вакцини од најновата генерација интервенираат директно во генетскиот материјал на пациентот и затоа го менува неговиот индивидуален генетски материјал, што претставува генетска манипулација, која веќе беше забранета и досега се сметаше за криминална. Оваа интервенција може да се спореди со генетски модифицирана храна, која исто така е многу контроверзна. Иако медиумите и политичарите во моментов го тривијализираат проблемот па дури и глупаво повикувајќи на нов вид вакцини да се врати во нормала, оваа вакцинација е проблематична во однос на здравјето, моралот и етиката, но исто така и во однос на генетската штета која, за разлика од штетата предизвикана од претходните вакцини, ќе биде неповратна и непоправлива Почитувани пациенти, после оваа невидена вакцина против МРН, повеќе нема да можете да ги лекувате симптомите на соодветен комплементарен начин. Ќе мора да живеете со последиците затоа што повеќе нема да можете да се излекувате со отстранување на токсините од човечкото тело, исто како и лицето со генетски дефект како Даунов синдром, Клинефелтер синдром, Тарнеров синдром, запирање на генетско срцево заболување, хемофилија, цистична фиброза, Рет-ов синдром и сл.), бидејќи генетскиот дефект е вечен!
Ова јасно значи: ако симптом на вакцинација се развие по вакцинирање против mRNA, ниту јас, ниту кој било друг терапевт нема да можеме да ви помогнеме, бидејќи штетата предизвикана од оваа вакцинација ќе биде генетски неповратна. Според мое мислење, овие нови вакцини претставуваат злосторство против човештвото што никогаш не било извршено на ваков значаен начин во историјата.
Како што рече искусниот лекар д-р Волфганг Водарг:
Всушност, оваа „ветувачка вакцина“ за огромното мнозинство од луѓето треба да биде забранета бидејќи станува збор за ГЕНЕТСКИ ИНЖЕНЕРИНГ !!! ”

 

 

Напомена:

Текстот е на Боби Ф. Кенеди јуниор, помладиот син на Роберт Кенеди јавниот обвинител на САД  брат на Претседателот на САД Џон Кенеди