Бобан Нонковиќ

Дописникот на МИА од Брисел Бобан Нонковиќ вечерва ќе биде гостин во Миленко Неделковски Радио Шоу на РАДИО СЛОБОДНА МАКЕДОНИЈА. Од 22 часот до полноќ.

http://youtu.be/DBOYjSiqDlc