Анти ваксери и анти лок даун

Анти ваксери и анти лок даун

Борис Мишевиќ е колега новинар од Хрватска. Хрватска е земја членка на ЕУ и НАТО.

Шпанскиот уставен суд реши дека

  1. Нашиот Уставен суд до каде е?

ДУдинка

15.07.21

 

….