АВИОНОТ ЗА МОСТАР

АВИОНОТ ЗА МОСТАР

На два дена до изборниот молк, обичниот гласач во Република Македонија од кандидатот Стево Пендаровски бара одговор на две клучни прашања:
1. Зошто не се качи во авинот за Мостар заедно со својот шеф Борис Трајковски?
2. Кој му е ставот за проблемот што Грција си го има со нашето име?